Salarisadministratie

Wij van Vreeman administratieconsulenten en belastingadviseurs kunnen u ondersteunen bij uw gehele salarisadministratie en personeelszaken.

Hierbij kunt u denken aan:

  • het verwerken van salarismutaties;
  • het controleren salarisstroken op naleving wet- en regelgeving of cao;
  • het doorgeven van salarisgegevens aan het pensioenfonds.
Maar ook kunnen wij u adviseren op het gebied van salarisadministratie en u de loon- en pensioenaangiften uit handen nemen.

Onze salarisadministrateurs hebben daarnaast veel ervaring als personeelsfunctionaris en medewerker personeelszaken.
Zodoende zijn wij ook in staat om bij alle overige zaken ten aanzien van uw personeel te ondersteunen, zoals arbeidsrechtelijk advies, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het indienen van ziek- en herstelmeldingen en de bewaking van wettelijke verplichtingen bij ziekte.

Kortom, voor alles rondom het dienstverband van uw personeel kunt u bij ons terecht.

Een deel van de zaken omtrent de salarisadministratie regelt u bij ons via Mijn Vreeman, zoals het accorderen van de loonaangifte. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om zelf mutaties van uw personeel te verwerken via onze online module. Dit scheelt van beide kanten een hoop tijd en moeite.

Is uw interesse gewekt en zou u eens een vrijblijvend gesprek met ons willen over het uit handen nemen van uw salarisadministratie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0299-438428.


Vreeman Purmerend B.V. © 2017 - Design door JnV Webdesign