Branche Organisaties

Vreeman administratieconsulenten is bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) aangesloten. De NOAB controleert al haar leden op de kwaliteit van het werk. Daarnaast moeten de medewerkers aan bepaalde opleidingseisen voldoen en jaarlijks studiepunten behalen. Het aangesloten zijn bij de NOAB is voor u als klant de garantie dat u met een betrouwbare partner te maken heeft waar kwaliteit wordt geleverd.

Vreeman administratieconsulenten heeft tevens een Fiscaal Adviseur (FA) in dienst en is zodoende ingeschreven bij het register voor Fiscaal Adviseurs. FA's zijn afgestudeerd in belastingrecht op HBO-niveau. Zij zijn gekwalificeerd om voor het midden- en kleinbedrijf alle belastingzaken te verzorgen en zijn uw partner in al uw contacten met de fiscus. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij al uw belastingzaken.

Ook zijn wij van Vreeman administratieconsulenten als payroll professional ingeschreven bij het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Het NIRPA behartigt de belangen van vakopleidingen enerzijds en organisaties, beroepsbeoefenaren en natuurlijke personen - al dan niet werkzaam in dienstverband, die activiteiten ontplooien op het gebied van Payroll Accounting - anderzijds.


Vreeman Purmerend B.V. © 2017 - Design door JnV Webdesign