Bedrijven

Vreeman administratieconsulenten heeft brede mogelijkheden voor zakelijke klanten. Kortgezegd willen wij alle administratieve zaken waar u tegenaan loopt in uw bedrijf, graag uit handen nemen.
Hierbij kunt u zelf de keuze maken welke zaken u wel en welke u niet aan ons overlaat.

Financiële administratie
De resultaten van uw bedrijf worden veelal getoetst aan financiële cijfers. Vreeman administratieconsulenten neemt het invoeren van de financiële administratie en het publiceren van uw financiële rapport, graag van u over. Zo heeft u er geen omkijken meer naar, en weet u zeker dat er secuur met uw gegevens wordt omgesprongen. Maar vewerkt u de administratie liever zelf en wilt u deze alleen door ons laten verwerken, dan bieden wij ook online boekhouden aan. Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële administratie, is geen enkele boekhouding voor ons een probleem.
Meer informatie over de financiële administratie >>
Meer informatie over online boekhouden >>

Salarisadministratie
Bij Vreeman administratieconsulenten hebben wij een gecertificeerde salarisadministrateur in dienst, die tevens u van dienst kan zijn als personeelsfunctionaris. Voor al uw vragen over salarissen, personeel en overige personeelszaken, heeft u altijd een vraagbaak achter de hand die u kan assisteren bij elk aspect van de salarisadministratie.
Meer informatie over salarisadministratie >>

Advies
Soms staat u op een kruispunt met uw bedrijf en moet u een keuze maken welke kant u op zult gaan. Wij voorzien u dan graag van zakelijk advies. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren van bedrijven en zijn er van overtuigd dat wij ook u een passend advies kunnen aanleveren.
Meer informatie over advies >>


Vreeman Purmerend B.V. © 2017 - Design door JnV Webdesign